Yiğit Şardan - Galatasaray : yiğit şardan #18261 - uludağ sözlük galeri : Şardan'ın listesinde abdurrahim albayrak da var.

Yiğit Şardan - Galatasaray : yiğit şardan #18261 - uludağ sözlük galeri : Şardan'ın listesinde abdurrahim albayrak da var.. Galatasaray'da altıncı başkan adayı yiğit şardan oldu. Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. Böylece şardan, galatasaray'da başkanlığa aday olan 6. Böylece şardan, galatasaray'da başkanlığa aday olan 6. Adaylar listelerini bugün divan kuruluna teslim etmek zorunda.

Galatasaray'da yiğit şardan başkan adayı oluyor mu? Yiğit şardan, sarı kırmızılı kulübün başarılı olabilirmesi için çok çarpıcı bir öneri sunarken, galatasaray'ın futbolda başarılı olması için büyük bir gruba sportif aş'yi satması gerekir. Şardan'ın listesinde abdurrahim albayrak da var. Başkan adayı yiğit şardan oldu. Böylece şardan, galatasaray'da başkanlığa aday olan 6.

Yiğit Şardan, başkan adaylığı için başvuru yaptı - tr ...
Yiğit Şardan, başkan adaylığı için başvuru yaptı - tr ... from media06.ligtv.com.tr
Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya. Başkan adayı yiğit şardan oldu. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini teslim ederek yarışa resmen girecek. Yiğit şardan, bugün başkanlık için resmi başvuruyu yapacak. Heyecanı anlarım, hevesi o kadar anlayamıyorum. İlkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, orta okulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert koleji'nde okudu.

Geriye kalıyor yiğit şardan ve burak elmas.

Yiğit şardan 1963 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. İlkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, orta okulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert koleji'nde okudu. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. Şardan'ın listesinde mevcut yönetimden abdurrahim albayrak'ın da yer alması, mustafa cengiz yönetiminin. Galatasaray'da yiğit şardan, başkan adaylığını yarın resmileştirecek. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. Ne biz taraftar olarak galatasaray kulübü üzerine yazılar yazıp kafa yoralım ne. Şardan, mevcut yönetimden başka isimlerin de yer aldığı listeyi bugün teslim ederek yarışa dahil. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Yiğit şardan'ın listesinde galatasaray 2. Şardan ve ekibi listesini galatasaray divan kurulu başkanlığı'na verdi.

Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik. Yiğit şardan, sarı kırmızılı kulübün başarılı olabilirmesi için çok çarpıcı bir öneri sunarken, galatasaray'ın futbolda başarılı olması için büyük bir gruba sportif aş'yi satması gerekir. Galatasaray'da yiğit şardan, başkan adaylığını yarın resmileştirecek. 1963 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. 1963'te i̇stanbul'da doğan yiğit şadan, ilkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi de i̇stanbul teknik.

Yiğit Şardan:Zafer Sarhoşu Değiliz - Son Dakika Spor
Yiğit Şardan:Zafer Sarhoşu Değiliz - Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Geriye kalıyor yiğit şardan ve burak elmas. Başkan adayı yiğit şardan oldu. Yiğit şardan ismi cemal nalga skandalı ile de bir dönem gündeme oturmuştu. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini. 1963 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray lisesi mezunu olan yiğit şardan, galatasaray futbol kulubü'nün de üyesi. Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya. Burak elmas derdim ama, bugun beyoglundaki o coşkuyu görünce acaba mı dedim.

Adaylar listelerini bugün divan kuruluna teslim etmek zorunda.

Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Yiğit şardan, bugün öğlen saatlerinde listesini. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, herkes heyecanla bu işlere giriyor. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik. Milli sporcu olan yiğit şardan, galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda. Galatasaray'da yiğit şardan başkan adayı oluyor mu? 1963'te i̇stanbul'da doğan yiğit şadan, ilkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi de i̇stanbul teknik. Adaylar listelerini bugün divan kuruluna teslim etmek zorunda. Şardan'ın listesinde mevcut yönetimden abdurrahim albayrak'ın da yer alması, mustafa cengiz yönetiminin. Şardan'ın listesinde abdurrahim albayrak da var. Burak elmas'ın ciddi manada hetırları olduğunu biliyorum. Burak elmas derdim ama, bugun beyoglundaki o coşkuyu görünce acaba mı dedim.

Ne biz taraftar olarak galatasaray kulübü üzerine yazılar yazıp kafa yoralım ne. Galatasaray'da 19 haziran'da yapılacak genel kurulda başkan adaylığı için yarışacak kişilerin sayısı 6'ya çıktı. Milli bir sporcu olan yiğit şardan galatasaray spor kulübü'nde başkan yardımcılığı, basketbol federasyonu'nda yönetim kurulu üyeliği yaptı ve halen f1 komitesi kurucu üyesi. 1963 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik.

Basketbol Günlüğü: Galatasaray, vizyonsuzlukla başbaşa kaldı!
Basketbol Günlüğü: Galatasaray, vizyonsuzlukla başbaşa kaldı! from 2.bp.blogspot.com
Yiğit şardan'ın listesinde galatasaray 2. Burak elmas derdim ama, bugun beyoglundaki o coşkuyu görünce acaba mı dedim. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, herkes heyecanla bu işlere giriyor. Başkanı abdurrahim albayrak da yer aldı. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Galatasaray'da yiğit şardan başkan adayı oluyor mu? Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik. Galatasaray kulübünün eski yöneticilerinden yiğit şardan, kulübün 19 haziran'da yapılacak seçimli olağan kongresi için başkan adaylığı başvurusunda bulundu.

Çünkü ben aday olmaya karar verdiğimden beri geceleri uyku uyuyamamaya.

Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik. Galatasaray'ın eski yöneticilerinden yiğit şardan, başkan adaylığı başvurusunda bulundu. Yiğit şardan, bugün başkanlık için resmi başvuruyu yapacak. 1963 yılında i̇stanbul'da dünyaya geldi. Galatasaray'da yiğit şardan başkan adayı oluyor mu? Şardan'ın listesinde mevcut yönetimden abdurrahim albayrak'ın da yer alması, mustafa cengiz yönetiminin. Yiğit şardan'ın listesinde galatasaray 2. Abdurrahim albayrak ve kaan kançal'ın da yer aldığı liste, yiğit şardan tarafından yarın divan kurulu başkanlığı'na teslim edilecek. Galatasaray başkan adayı yiğit şardan, herkes heyecanla bu işlere giriyor. Başkan adayı yiğit şardan oldu. Şardan i̇lkokulu bursa özel i̇nal ertekin'de, ortaokulu galatasaray lisesi'nde, liseyi robert college'de, üniversiteyi ise i̇stanbul teknik. Galatasaray'da seçimli genel kurul 12 haziran'da yeterli çoğunluk. Başkanı abdurrahim albayrak da yer aldı.

Burak elmas, eşref hamamcıoğlu, metin öztürk ve işın çelebi'nin resmi olarak yiğit şardan. Geriye kalıyor yiğit şardan ve burak elmas.
Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama